“Sanāk kopā divi astotnieki”: Vangas noslēpumainais pareģojums. Numerologi – astotnieks kā spriedums

Vai divi astoņnieki nesīs nepatikšanas, bet viens atmaksās par nodarīto? Vai zinājāt, ka skaitlim 8 ir liela nozīme, jo ne velti bezgalības zīme ir apgriezts astoņnieks? Pareģotāji vienmēr ir pievērsuši uzmanību šim skaitlim, tostarp slavenajai Vangai. Kas tad īsti notiek brīdī, kad sanāk divi astoņnieki? Izdomāsim.

Saules nodzišana

Vangas teiktais liecina, ka datumi, kuros ir atkārtoti skaitļi, vienmēr rada zināmas nepatikšanas. Tieši vienā no šādām dienām notiks notikums, kas cilvēku civilizācijas vēsturi dalīs ar “pirms” un “pēc”, uzskatīja Vanga.

Bulgāru gaišreģe nekad nav nosaukusi precīzus datumus. Vai nu viņas vīzijās tādu nebija, vai arī viņa tīšām nedarīja, lai būtu iespēja izvairīties no paredzētā? Tomēr daži vārdi ļauj saprast, kad jānotiek baigajam notikumam.

Pēc Vangas teiktā, kad divi astotnieki sanāks kopā, cilvēki piedzīvos sāpes un mokas pūķa liesmās. Tāpat viņa informēja, ka cilvēcei ir jāpārstāj ražot ļaunumu, citādi cilvēkus piemeklēs briesmīgs notikums. Vai tas nozīmē, ka nākotni var mainīt un novērst tuvojošos nepatikšanas? Gribas ticēt, ka jā.

Savā pareģojumā Vanga runā par nepatikšanām, ko izraisīs saules nodzišana. Tas gandrīz nenozīmē mūsu zvaigznes pārveidošanu par supernovu, jo šie notikumi joprojām ir aptuveni 5 miljardu gadu attālumā. Skaidrotāji drīzāk sliecas domāt, ka runa ir par jaunu vīrusu, kas būs briesmīgāks par mūsu iepriekš slavēno vīrusu. Tiek uzskatīts, ka Sibīrijas ledū pašlaik ir iesaldēts neizpētīts infekcijas izraisītājs, taču dramatisku klimata pārmaiņu dēļ tas drīz pamodīsies.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kas no 2023. gada decembra vidus izvilks laimīgo biļeti uz jaunu dzīvi

Taču nevar izslēgt, ka Antarktīdā var parādīties jaunas neizpētītas baktērijas, un tad, lai arī šis kontinents ir gandrīz neapdzīvots, tās tomēr varēs nokļūt citos kontinentos. Vismaz ar pingvīniem. Ja bija putnu gripa, kāpēc gan ne pingvīnu gripa?

Astotnieks kā spriedums

Par skaitli 8 savos paredzējumos runā arī numeroloģe Kristīna Jegiazarova. Tikai viņa uzsvaru liek uz ģeopolitiku un uzskata, ka 2024. būs karmiski nozīmīgākais jaunākās vēstures laikā tieši 8. cipara dēļ. Jo tieši tā iznāk no visu gada ciparu summas. Karma paredz neizbēgamu atmaksu par pagātnes rīcībām.

Gada pirmajā pusē notikumi tur uzņems jaunus apgriezienus, un rudenī notiks kas ļoti svarīgs. Pilnīgi iespējams, ka notiks varas maiņa. Taču lielo notikumu gaitu noteiks pirmie seši mēneši.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kurām nekad nav naudas. Cilvēki, kuriem nauda “izslīd caur pirkstiem”

Pēc Jegiazarovas teiktā, no oktobra līdz novembrim viņa neesot saskatījusi kādas konkrētas darbības, taču tās noteikti būšot gada pirmās puses turpinājums. Situācija atrisināsies pilnībā 2025. gadā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment